Пятница, 19.04.2024, 18:08
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Морські свинки України » Важные объявления » ВЫСТАВКИ » "Ukrainian Championship Show X", м. Харків (22.09.2018р., подвійна експертиза)
"Ukrainian Championship Show X", м. Харків
SeverusДата: Вторник, 28.08.2018, 21:28 | Сообщение # 1
Влад, Славянск (п-к Грифиндор)
Группа: Админ, Команда Клуба МСУ
Сообщений: 2604
Статус: Offline
Дорогі друзі, шановні колеги! ♥️

22.09.2018 у м. Харків буде проходити "KharkivExoDays" (організатори - спільнота ветеринарів Exotic Animals Veterinary Community).
В рамках цього свята відбудеться ювілейна експертна виставка морських свинок "Ukrainian Championship Show X"!
Шоу та пет експертиза морських свинок, різноманітні конкурси для тварин та господарів, а також багато цікавинок для відвідувачів.


Формат заходу - міське свято з величезною кількістю найрізноманітніших представників тваринного світу, локацій, фотозон, активностей, інтерактивних лекцій і тд.
Мета - популяризація зоокультури в Україні, знайомство потенційних власників з важливими видами тварин, підвищення якості знань про їх види.


Місце проведення
- "Арт-завод Механіка", вул. Плеханівська, 126 (ст.метро "Завод імені Малишева").

Породна експертиза. Англійський стандарт порід. Оцінювати наших улюбленців запрошені міжнародні експерти Daniel Dawid Banasiak (Польща) та Irina Biletskaia (РФ).
Ваша свинка зможе отримати одразу 2 сертифікати породної якості в кандидати до Чемпіонів України.
"Шоу улюбленців" проведе пет-експерт клубу UCC Юлія Переверзєва (Україна).



Запрошуємо учасників та партнерів!

Форма реєстрації та інформація про внески за участь вже на офіційному сайті виставки!!!
Реєстрація триває до 14.09.2018. Зверніть увагу, з 01.09.2018 сума внесків збільшиться на 10%. Поспішайте!


Сайт питомника
Vk
FB
+38 099 37 037 64 (Viber, Telegram), +38 098 25 37 104
 
SeverusДата: Вторник, 28.08.2018, 21:44 | Сообщение # 2
Влад, Славянск (п-к Грифиндор)
Группа: Админ, Команда Клуба МСУ
Сообщений: 2604
Статус: Offline
Підписуйтеся на захід у Фейсбуці!!!

Сайт питомника
Vk
FB
+38 099 37 037 64 (Viber, Telegram), +38 098 25 37 104
 
SeverusДата: Воскресенье, 02.09.2018, 01:03 | Сообщение # 3
Влад, Славянск (п-к Грифиндор)
Группа: Админ, Команда Клуба МСУ
Сообщений: 2604
Статус: Offline
Слово про експерта виставки "Ukrainian Championship Show X".

Daniel Dawid Banasiak є одним із засновників польського клубу породних морських свинок Cavies Club of Poland / Polski Klub Rasowych Świnek Morskich.

Даніель отримав право судити свинок всіх порід з 2009 року по Англійському і Європейському стандарту, пройшовши стажування та навчання в Чехії, а пізніше склавши іспити знаменитим і провідних світових експертів, таким як: Крістіан Кох, Істван Сіклосі, Даррен Філдхаус, Йенс Ліндгрен. в 2010, 2014, 2018 роках відвідував європейські семінари суддів в Лондоні (Великобританія), Пюттенні (Нідерланди), Альбертслуні (Данія).

Розплідник експерта є провідним в Польщі і відомим у всьому світі, під назвою "Dior". Він був заснований в 2005 році. Багато років в розпліднику успішно розводились породи Перуанська і Альпака, заводчику вдалося домогтися неперевершеної якості шерсті, її текстури і густини, і що є перевагою - досконалих бакенбардів. З 2015 року в розпліднику успішно розводяться Лілові Англійські Селфи, досить рідкісна порода.
Свинки розплідника живуть в: Польщі, Німеччині, Іспанії, Португалії, Італії, Великобританії, Бельгії, Франції, Україні, Росії, Угорщині, Румунії, Чехії та Словаччині.

Експерт вільно володіє не тільки польською, а й англійською і російською мовами, що є одною з переваг в затребуваності експерта в різних країнах.

На сьогоднішній день експерт проводив суддівство свинок в Польщі, Словаччині, Іспанії, Португалії, Швеції, Данії, Фінляндії, Норвегії, Україні, Росії, Угорщині, Німеччині, Нідерландах, Великобританії та Італії.

Даніель Банасіяк з 2011 року є Головою комісії з підготовки експертів при клубі CCP.

Експертиза свинок проходить в захоплюючому і повчальному режимі для власників свинок. Експерт пояснює всі переваги і недоліки свинки, і грамотно обґрунтовує свій пріоритет у виборі переможців.

(автор фото Vivika Hjalmarsson)



Сайт питомника
Vk
FB
+38 099 37 037 64 (Viber, Telegram), +38 098 25 37 104
 
SeverusДата: Воскресенье, 02.09.2018, 01:03 | Сообщение # 4
Влад, Славянск (п-к Грифиндор)
Группа: Админ, Команда Клуба МСУ
Сообщений: 2604
Статус: Offline
Слово про експерта виставки.
Irina Biletskaia (Ірина Білецька).
Ірина є одним із засновників російського клубу заводчиків морських свинок «Вreeder Cavy Club» та Віце-президентом Клубу, а також є засновником школи для заводчиків морських свинок і одним з перших російський експертів, які вийшли на міжнародний рівень суддівства.

На сьогоднішній день експерт проводила суддівство свинок в Росії, Україні, Польщі, Фінляндії, Швеції, Данії, Іспанії, Угорщині.
Експертиза свинок проходить в цікавому і повчальному режимі для власників свинок. Ірина доступно пояснює всі достоїнства і недоліки свинки, а також чітко обґрунтовує свій вибір переможця.
Ірина Білецька крім російської мови, також володіє англійською, що є одним з переваг в затребуваності експерта в різних країнах.

Експерт є заводчиком і співвласником відомого в РФ і в усьому світі розплідника, під назвою "Piki Kvik", який був заснований в 2004 році.
Протягом 8 років після відкриття розплідника, експерт успішно розводила довгошерстих свинок: Перуанських, Альпак, Текселів. Її улюбленець чорно-білий альпака Piki Kvik Fashion and Style став Призером Беста Нордік Чемпіонату! У 2010 році Стиль вже будучи племінним самцем виграв Reserve Best in Show найбільшої в РФ виставки під експертизою 4х експертів з Англії. Суддівську бригаду очолював найстаріший експерт Англії - Fred Holmes.
Потім в породах відбулася зміна і заводчик віддав перевагу короткошерстим породам - ​​класичній, можна сказати аристократичній породі - Чорному Англійському селфу.
Також Ірина була першою, хто привіз в РФ з Англії чистокровних короткошерстих Не-Селфів Черепахових з білим в 2010 році. Розвитку цієї породи Ірина присвятила 5 років.
А також, в різні роки, доповняли розплідник - Білі Англійські селфи, Не-Селфи Срібні Агуті і Солід Золоті Агуті, Американські тедді, Абіссінські.
На сьогоднішній день заводчиком в розпліднику успішно розводяться і виставляються Англійський селф Бафф і Не-селф Каліфорнія (бафф, крем, білий).

Досвід в утриманні і розведенні різних порід, знання їх породних тонкощів і нюансів, дуже сильно допомагають Ірині під час експертизи на виставках.

Випускники розплідника Призери, Чемпіони, Мульти Чемпіони Скандинавських країн: Данії, Норвегії, Швеції, а також Фінляндії, Чехії, Польщі, Естонії, Нідерландів. Випускники розплідника живуть по всій РФ, також в Англії, Канаді та в 16 країнах Європи.

Також Ірина є заводчиком і грумером розплідника собак породи Джек Рассел Тер'єр «Пики Квик».

(Автор фото Rita Ribeiro Hellmann)



Сайт питомника
Vk
FB
+38 099 37 037 64 (Viber, Telegram), +38 098 25 37 104
 
SeverusДата: Воскресенье, 02.09.2018, 01:07 | Сообщение # 5
Влад, Славянск (п-к Грифиндор)
Группа: Админ, Команда Клуба МСУ
Сообщений: 2604
Статус: Offline
Увага! Невеличкі зміни у вікових категоріях.
Тепер можна виставляти малюків з 2,5 місяців, якщо їх вага становить 500 грам і більше.

2,5 (від/from 500 г/g) - 5 місяців/ months – малюки/ Babies (у картці позначається буквою B )
5 - 8 місяців/ months – юніори/ Juniors (у картці позначається буквою J)
8 місяців/ months - 3 роки - дорослі/ Adults (у картці позначається буквою А)
3 роки і старше / 3 years and older – ветерани/ Veterans (у картці позначається буквою V)
(Вік вказується на момент виставки!/ The age is indicated at the time of the show!)

УВАГА!
Можливі заміни свинок у каталозі після реєстрації.

Заміни можливі тільки в одній породі, та, за виключенням, між різними породами, якщо в тих породах вже зареєстровано троє і більше свинок.

Свинок на заміну помічайте в реєстраційних картках (в полі з номером), вони будуть внесені окремим списком в кінці каталогу.
Заміни приймаються не пізніше 18.09 (виставка у Харкові).


Сайт питомника
Vk
FB
+38 099 37 037 64 (Viber, Telegram), +38 098 25 37 104
 
Морські свинки України » Важные объявления » ВЫСТАВКИ » "Ukrainian Championship Show X", м. Харків (22.09.2018р., подвійна експертиза)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: